Category Archives: Uncategorized

KBB#55 Molten Cheese Lava (aka Hokkaido Baked Cheese Tart)

Molten Cheese Lava Continue reading

Posted in Cheesecake, Experimental, Pie, Uncategorized | Leave a comment

KBB#53 – Sweet Birthday: Triple Chocolate Mousse Cake

Yeay…tantangan KBB kali ini adalah coklattttt…siapa yang tidak suka coklat? Aku sih lebih suka coklat yang coklat…ga terlalu ngefans sama coklat putih dan milk chocolate. Dari dulu sebetulnya pengen coba bikin mousse…tapi kok kalo liat cara bikinnya bikin males duluan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

KBB#52 Kue Sarang Semut (Caramel Cake ala Indonesia)

Another baking challenge this month. When I received the email, I was so excited. I never¬†knew this cake existed. So I surfed the web, wanting to know more. There were so many recipes and mixed reviews were given, but 1 … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Cookies for Eid’l Fitr

It’s that time of the year. Baked the cookies within 2 weeks. Ananas tart, kaastengels, putri salju, cashew filled date covered with chocolate and lidah kucing. Will be delivered to Jekardaaaaahhh next week.  

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Chocolate Cinnamon Roll

In the midst of my baking series, I had this craving for Chocolate Cinnamon Roll. Went to the web and search for the easiest recipe haha. I used my reliable kenwood breadmaker to ferment the dough. Spread the melted butter, … Continue reading

Posted in Bread, Rolls, Uncategorized | Leave a comment

KBB #51 – Lontong Paris

Akhirnyaaaa…setelah beberapa lama absen (lebih dari setaon kayaknya)…sekarang bisa ikutan lagiiii….mudah2an bulan bulan berikutnya juga masih bisa… Tantangan KBB kali ini lumayan ga time consuming, jadi bisa diatur kapan bikinnya… KBB#51 – Lontong Paris Oh ya, ini detilnya: *Lontong Paris* … Continue reading

Posted in Cookies, KBB, Uncategorized | Leave a comment

Cookies oh cookies

Some are successful..some failed…will try again to tackle macaron…in the near future hahaha

Posted in Uncategorized | Leave a comment